Loading…

Largus = Largum

Maar waarom dan?

In de bierwereld wil iedere speler uiteraard uniek blijven en geen verwarring laten ontstaan onder de consument. Wij dus ook niet en hebben daarom besloten een kleine concessie in onze naam te doen.

Is dat echt het enige?

Ja. Ons beeldmerk blijft hetzelfde. U zult ons dus nog steeds blijven herkennen aan het zwart-witte L3. Wij voeren alleen een naamswijziging door.

Betekent Largum nog wel hetzelfde dan?

Ja. Een kleine verandering in onze naam, maar de betekenis blijft het zelfde: Largum is een accusatief onzijdig enkelvoud van Largus, om het makkelijk te maken.

Wij horen u denken...

Het komt er op neer dat Largum nog steeds staat voor gul en vrijgevig in de letterlijke betekenis en dat blijven wij ook! Vooral in het genieten van goed bier.

Maar wees gerust!

Geen concessies in onze liefde voor het vak en mooie bieren. Wij blijven doorgaan op dezelfde voet, echter onder een andere naam. Sterker nog, eind juni zal ons zomerbier uitkomen. Binnenkort kunt u meer informatie hierover vinden onder "onze bieren".

Mocht u verder nog vragen hebben stel ze dan gerust door contact met ons op te nemen.

Groet,
De LarguM Brouwers

 

 

Largum Bieren

Wij zijn een jong en vernieuwend biermerk met de passie en wil om mooie bieren op de markt te brengen. Genieten van een goed bier is ons motto en wij gunnen een ander dat graag! Dit dragen wij dan ook uit.

Sjoerd Harren, Jeroen Adelaar, Ferdi Hoogewerf
Voor informatie of overige vragen
Neem dan contact met ons op via email: info@largumbieren.nl of bel +31(0)6-427 663 40